Σελίδες

4 Σεπ 2013

THINK CREATIVE

Παντρολογήματα

Feminine Affair



{Χειροποίητα νυφικά παπούτσια Jimmy's Shoes - Φωτογραφία Άρης Ράμμος}

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μία πολύ όμορφη νυφούλα, σαν μικρή νεραϊδούλα ….

Φέτος, το καλοκαίρι μας βρήκε σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς παντρέψαμε τη μικρή μας. Πέρα από την οργάνωση της γαμήλιας τελετής και του party που ακολούθησε, θεωρήσαμε εξίσου σημαντική την υποδοχή των κοριτσιών για την προετοιμασία της νύφης τη μεγάλη μέρα, στο πατρικό μας.

Επιμεληθήκαμε τη διακόσμηση του σπιτιού με στοιχεία της γαμήλιας διακόσμησης σε μικρότερη κλίμακα, δίνοντας έτσι μία γεύση στους καλεσμένους μας για το τί θα ακολουθήσει. Επίσης, φροντίσαμε οι φίλες της Δήμητρας να έχουν μία θερμή υποδοχή με ένα δροσερό pink orange-vodka punch, αλλά και να κάνουμε τη διαδικασία ακόμα πιο απολαυστική με γευστικές λιχουδιές στο στόμα.





Ένα αγαπημένο παραδοσιακό σεμεδάκι, προίκα της μαμάς, βγήκε από το συρτάρι και έντυσε ένα μοντέρνο τραπεζάκι, η κλασσική φοντανιέρα της γιαγιάς φιλοξένησε τραγανά κουφέτα, μοντέρνα cakestands στήθηκαν για να φιλοξενήσουν τα όμορφα διακοσμημένα, αφράτα cupcakes με ροζ buttercream και ζαχαρωτά από τη Sugarela. 

Λαχταριστές αλμυρές και γλυκές μπουκίτσες, ιδιαίτερα βολικές για το σερβίρισμα των καλεσμένων μας, ήταν ιδανικές για την περίσταση. Το αγαπημένο μας ζαχαροπλαστείο ΜΙΛΤΟΣ μας προμήθευσε με γευστικά mini sandwiches, tortillas με κοτόπουλο, τυροπιτάκια και λευκά γλυκάκια με ινδοκάρυδο, μπεζέδες και κουφέτα. 

Διάσπαρτα στο χώρο λευκά και ροζ κεράκια με εκλεκτό, αλλά διακριτικό άρωμα συμπλήρωσαν με ζεστές λάμψεις το χώρο, ενώ ταυτόχρονα δημιούργησαν μία χαλαρή ατμόσφαιρα.





Επειδή η πρώτη εντύπωση είναι η καλύτερη, τούλια, κορδέλες, ξύλινες καρδιές, λουλούδια , στόλισαν αυλόπορτες, σκάλες, αλλά και την είσοδο του σπιτιού.

Ζωηρόχρωμα pom poms, που έφτιαξα με τα χεράκια μου, κρεμάστηκαν σε δεντράκι της αυλής. Είναι χαριτωμένα, είναι ανέξοδα, κρατούν τα δέντρα μας ανθισμένα κάθε εποχή, δημιουργώντας το τέλειο φόντο για την οικογενειακή φωτογράφηση!

Και στα δικά σας!

Photography by Aris Rammos (εκτός από φωτογραφίες  2 & 7)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου