Σελίδες

30 Νοε 2011

THINK YUMMY


 Χάρτης των Γεύσεων

Φωτογραφία από : www.wineplus.gr


Η περίοδος λίγο πριν τα Χριστούγεννα είναι γεμάτη εκδηλώσεις, εκείνη όμως που ξεχωρίζω σχεδόν κάθε χρόνο και που θα κλείσει φέτος το Thessaloniki Food Festival είναι  ο "Χάρτης των Γεύσεων".

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου σας προτείνω ένα υπέροχο οινικό σαββατοκύριακο. Πιάστε ένα ποτήρι γευστικής δοκιμής, περιπλανηθείτε στην Αποθήκη Γ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης και διεγείρετε όλες τις αισθήσεις σας δοκιμάζοντας κρασιά και αποστάγματα από περισσότερους από 90 οινοποιούς και αποσταγματοποιούς.

Είναι μία υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιους παραγωγούς, αλλά  και νέες ετικέτες κρασιών. Στο "Χάρτη των Γεύσεων" ανακάλυψα το αφρώδες κρασί Αμυνταίου, το οποίο συνοδεύει κάθε Χριστουγεννιάτικη sparkling συνάντηση με φίλες. Φέτος, ανυπομονώ να δοκιμάσω το αφρώδες Blink, το οποίο με μάγεψε με το design του και ελπίζω να με μαγέψει με τη γεύση και το άρωμά του. Μάλιστα, στις παράλληλες εκδηλώσεις που πλαισιώνουν το "Χάρτη των Γεύσεων" ανακάλυψα ότι συμπεριλαμβάνεται μία εκδήλωση με τίτλο "Αφρώδεις οίνοι Βορείου Ελλάδος" (Κυρ 4/11 18:00-19:00). Επίσης, δε θα ήθελα να χάσω το Cooking demonstration από τα ξενοδοχεία Excelsior (Σαβ 3/11 17:00-18:00) και Hyatt Regency Thessaloniki (Κυρ 4/11 17:00-18:00).

Στα πλαίσια του Christmas Wine Bazaar, θα έχουμε την ευκαιρία να αγοράσουμε σπάνιες φιάλες και συσκευασίες κρασιών, τις οποίες θα προσφέρουν οινοποιοί-εκθέτες του "Χάρτη των Γεύσεων" και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

  • Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 21:00
  • Εισιτήριο: 5€ / άτομο (συμπεριλαμβάνεται δωρεάν παρακολούθηση των παράλληλων εκδηλώσεων)
  • Εισιτήριο 2 ημερών: 8€ / άτομο (συμπεριλαμβάνεται δωρεάν παρακολούθηση των παράλληλων εκδηλώσεων)


1 σχόλιο: