Σελίδες

2 Δεκ 2011

THINK XMAS


Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!

Φωτογραφία από : www.whitecompany.com

 24 ημέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα και σήμερα επιτέλους μπορώ να φάω το πρώτο σοκολατάκι-έκπληξη από το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιό μου, μία Χριστουγεννιάτικη κάρτα με 24 παράθυρα - ένα για κάθε μέρα του Δεκέμβρη, μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων -, το οποίο φέτος αγοράστηκε από το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Γερμανικής Σχολής (thank u sis).

Ένα σοκολατάκι στην αρχή ή το τέλος μίας δύσκολης μέρας  σίγουρα θα εκτιμηθεί από μικρούς και μεγάλους, ενισχύοντας παράλληλα την προσμονή της έλευσης των Χριστουγέννων, Think Xmas!


Xmas To Do List

Φωτογραφία από: www.christmasplanner.com

Μπορείτε να "κατεβάσετε" (pdf) και να εκτυπώσετε τη λίστα της φωτογραφίας από την ιστοσελίδα: http://www.christmasplanner.com/print-christmas-planner/gift-lists
  1.  Αγοράστε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες σας, αφού πρώτα έχετε κάνει μία λίστα με τους παραλήπτες. Πρέπει να αγοραστούν και να γραφούν εγκαίρως, ώστε να φθάσουν εγκαίρως! Μη ξεχνάτε ότι τα ταχυδρομεία είναι παραφορτωμένα αυτή την εποχή. 
  2. Βγάλτε το χριστουγεννιάτικό δένδρο και στολίδια από το πατάρι ή την αποθήκη και θυμηθείτε τα στολίδια σας, εκτιμείστε τις απώλειες της προηγούμενης χρονιάς (σπασμένες μπάλες και στολίδια) πριν τρέξετε στα μαγαζιά για νέα, όσο ελκυστικά και αν είναι. Δεν είναι καιροί για σπατάλες! 
  3. Λίστα και πάλι λίστα για τα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Ξεκινήσετε νωρίς εκμεταλλευόμενοι προσφορές τύπου αγοράζω 2 προϊόντα + 1 δώρο και εκπτώσεις κυρίως πολυκαταστημάτων πριν τις γιορτές, ώστε να κάνετε έξυπνες αγορές αποφεύγοντας τον πανικό της τελευταίας στιγμής. Επίσης, μη ξεχνάτε να εξαργυρώσετε δωροεπιταγές καλά θαμμένες στα πορτοφόλια σας, και τυχόν πόντους από club cards και πιστωτικές. Τέλος, για πρωτότυπα δώρα, που τα έσοδα από την πώληση των οποίων πάνε για καλό σκοπό, ανατρέξτε στα Χριστουγεννιάτικα παζάρια της πόλης σας. 
  4. Ξεκινήστε την παραγωγή! Εξαιτίας του περιορισμένου οικογενειακού προϋπολογισμού, φέτος τα DIY δώρα είναι πολύ in (σχετικό post προσεχώς!). 
  5. Σκεφτείτε από νωρίς το μενού του γιορτινού τραπεζιού, καταγράψτε τα υλικά που θα χρειαστείτε και ότι δεν χαλάει αγοράστε το νωρίς εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές των supermarkets (www.killdeal.gr). 
  6. Τέλος, μετά από όλη αυτή την προετοιμασία σίγουρα λίγο pumpering σας αξίζει! Κλείστε ραντεβού (κομμωτήριο, νύχια κ.λπ.) από τώρα, γιατί παραμονή και προπαραμονή πάντα γίνεται πανικός και δύσκολα θα σας βολέψουν την τελευταία στιγμή!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου