Σελίδες

28 Νοε 2011

THINK CREATIVE


Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τη Unicef
  
Αν και χρησιμοποιώ σχεδόν όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, η συνήθεια να στέλνω χριστουγεννιάτικες κάρτες σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες συνεχίζει να μ’ ακολουθεί από τον καιρό που ζούσα στην Αγγλία.

Και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς λέγεται ότι η παράδοση ξεκίνησε το 1840 από την Αγγλία, τη χρονιά δηλαδή που εκεί λειτούργησε το πρώτο δημόσιο ταχυδρομείο. Ένας  Άγγλος δημόσιος υπάλληλος φιλοτέχνησε μαζί με έναν φίλο του καλλιτέχνη και έστειλε την πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα.

Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, καλούμε να επιστρατεύσω τη δημιουργική μου φαντασία για ένα ευφάνταστο μήνυμα, το οποίο θα χαρίσει χαμόγελα στους παραλήπτες του. Πάντοτε αγοράζω χριστουγεννιάτικες από κάποιο οργανισμό (Unicef, Χαμόγελο του Παιδιού κ.λπ.) για την υποστήριξη των προσπαθειών για τα παιδιά που χρειάζονται ειδική φροντίδα.

Think Creative και κάντε τις ιδέες σας ευχές!

Βάλτε την πινελιά σας στις κάρτες σας αποτυπώνοντας με κέφι και μεράκι τις προσωπικές ευχές σας και ιδέες. Εγώ εκτυπώνω τις ευχές μου σε αυτοκόλλητες ετικέτες (multi-purpose labels for inkjet laser: 105mm X 148,5mm), τις οποίες συνοδεύω με clip art. Διακοσμώ το φάκελο με γιορτινά αυτοκόλλητα ή σφραγιδούλες.



Φέτος τα Χριστούγεννα ας ενωθούμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά όλου του κόσμου!

Ακολουθούν μερικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή των καρτών σας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου