Σελίδες

16 Οκτ 2013

THINK PINK

Bring it home!


{ Trabant από το Βερολίνο}

Λατρεύω τα ταξίδια, αλλά ο χρόνος των διακοπών πάντα φαντάζει λιγοστός. Φροντίζω λοιπόν η επιστροφή στο σπίτι να συνοδεύεται από ταξιδιωτικά ενθύμια, τα οποία ομορφαίνουν την καθημερινότητά μου.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς μας φωτογραφίες από κοινά μας ταξίδια με τον MrA.  Η πόρτα του ψυγείου μας είναι γεμάτη από μαγνητάκια και τα ντουλάπια της κουζίνας μας με κούπες από διάφορα μέρη του κόσμου.  Τα λίγο πιο kitsch για πολλούς ή funky κατ’ εμέ διακοσμητικά σουβενίρ,  με χιουμοριστική διάθεση, συνυπάρχουν αρμονικά με τα υπόλοιπα διακοσμητικά στα ράφια της βιβλιοθήκης μας ή στα side tables. Είτε πρόκειται για ένα trabant-αυτοκινητάκι από το Βερολίνο, μία tartan κούπα από την Αγγλία, ένα ζευγάρι ξύλινες κουτάλες από το Μοναστηράκι, κάθε αντικείμενο από τα ταξίδια μου έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου.

 {NYC Typerwriter Tote : “Dear New York, I love you.” από τη δημόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης}

Πέρα από τα σουβενίρ, δε θα μπορούσα να παραλείψω να φέρω σπίτι αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς, τοπικής προέλευσης, όπως Bioderma Sensibio H2O από τη Γαλλία, alessandro προϊόντα περιποίησης νυχιών και χεριών από τη Γερμανία, NEOM κεριά, COWSHED και Elemis φυσικά προϊόντα περιποίησης, butter LONDON βερνίκια νυχιών, από την Αγγλία (τώρα διαθέσιμα μέσω ίντερνετ ).


{NARS Cosmetics από την Αμερική}

Συνήθως δεν επιλέγω τα kitschy, πολύ τουριστικά σουβενίρς, αλλά τα συνδεόμενα με τον William & Kate πριγκιπικό γάμο παραφερνάλια ίσως και να με έβαζαν σε πειρασμό…
  
 {William & Kate κούπα & Pink Champagne Truffles από το Λονδίνο}

Φωτογραφία: 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου