Σελίδες

28 Μαρ 2013

THINK CREATIVE


Βάπτιση
….. με λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά!

Ήταν μεγάλη μου τιμή, όταν οι αγαπημένοι μου Μάγδα και Δάμος μου πρότειναν να γίνω νονά του πρώτου τους γιού. Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση και αμέσως αρχίσαμε τις δημιουργικές αναζητήσεις. Επιθυμία μας ήταν μία εορταστική ατμόσφαιρα που θα συνδύαζε αγνότητα, απλότητα και φρεσκάδα για τον εορτασμό της νέας ζωούλας, που όμως οι λεπτομέρειες θα έκαναν τη διαφορά. 


Επιλέξαμε ως βασικό χρώμα το γαλάζιο bebe με καρό λεπτομέρειες (γαλάζιο-λευκό), που η Μαγδούλα μου αγαπά ιδιαίτερα, διατηρώντας μία μωρουδίστικη διάθεση σε όλο το θέμα της βάπτισης που ήταν το αλογάκι. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον των καλεσμένων μας συνδυάσαμε υλικά, όπως καρό κορδέλες, υφάσματα σε διάφορες υφές και plexi glass, ενώ τα σφαιρικά μπουκετάκια απο αστεροειδή λουλουδάκια μπλε ορτανσίας πλαισίωσαν την κολυμπήθρα. Το θέμα – αλογάκι επεκτάθηκε και στον διάκοσμο του τραπεζιού έξω από την εκκλησία, όπου περίμεναν τους καλεσμένους μας μουσικά κουτάκια με κουφέτα, ενώ τους αποχαιρετήσαμε γλυκά με ένα ολόφεσκο μπισκοτάκι σε σχήμα αλογάκι, καλυμμένο με γαλάζια ζαχαρόπαστα.  

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το εορταστικό κάλεσμα των προσκεκλημένων – που επιμελήθηκε η μαμά Μάγδα - μέσα από ένα μήνυμα αγάπης προς τον πρωτότοκο Γιωργάκη, τον οποίο περίμεναμε με ανυπομονησία για 9 ολόκληρους μήνες.  

Οι τρυφερές στιγμές που μου χάρισε ο μικρός Γιωργάκης μέσα στην εκκλησία ήταν ανεκτίμητες. Για όλα τα άλλα, το μυστικό της επιτυχίας ήταν η προσωπική μας ενασχόληση και η καλή συνεργασία με τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν τη βάπτιση, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να αντανακλά την αισθητική της μαμάς και της νονάς.

Φωτογραφία από: thinkpink-thinkbig.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου