Σελίδες

6 Φεβ 2012

THINK STYLISH

Wrist Arm Candy

Bangle bangle!


Φέτος ένα βραχιόλι δεν είναι αρκετό. Η μόδα προστάζει layering και στα κοσμήματα. More is more! Φορτώστε τον καρπό σας με πολλά βραχιόλια, υιοθετώντας την mix & match τάση. Η πρόκληση είναι να συνδυάσετε αρμονικά, πολλά μαζί, διαφορετικά βραχιόλια.

Η τάση wrist arm candy σας δίνει τη δυνατότητα να τραβήξετε τα βλέμματα ενώ φοράτε ένα απλό, μονόχρωμο μπλουζάκι ή πουκάμισο και να κάνετε μία στιλιστική δήλωση. Κρατήστε όμως τις ισορροπίες δίνοντας έμφαση μόνο στα χέρια, με βραχιόλια που σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν στον αγκώνα.



Το χειμώνα η τάση wrist arm candy είναι classy και αστραφτερή με πολύ bling bling. Με άλλα λόγια προστάζει αστραφτερές πέτρες, χρυσό και ασήμι. Για ένα πιο σοφιστικέ στυλ με φινέτσα, πέρα από τα πολλά βραχιόλια προσθέστε στον καρπό σας ένα μεγάλο ανδρικό ρολόι. 
 
 

Το καλοκαίρι η τάση wrist arm candy είναι πιο χαλαρή, με πολύ χρώμα στα βραχιόλια και υλικά όπως πέτρες, δέρμα, σμάλτο και πλαστικό. Τα βραχιόλια από τους πάγκους των πλανόδιων και τα friendship bracelets έχουν την τιμητική τους.

I LOVE this look

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου